Trenger du mer inspirasjon i livet? 

Brigid er en Keltisk Gudinne og når man trenger inspirasjon til livet, anbefales det å gjøre følgende ritual/meditasjon:

Meditasjons Ritual Reisen til Brigid.

Finn en tidspunkt og et sted du ikke blir forstyrret. Sitt eller ligg komfortabelt med ryggen rett og med øynene lukket. Når du føler deg klar, trekker du pusten dypt inn og puster ut med sukk. Gi slipp på alt du behøver å gi slipp på. trekk pusten dypt inn igjen, og pust ut med vislelyd. Ta tredje dype åndedrag, og mens du puster ut se for deg eller fornem en grotte. Det kan være en grotte du har besøkt tidligere, eller en som kun eksisterer i ditt sinn. Trekk nå pusten dypt inn, og når du puster ut stiller du deg foran grotten. La fingrene stryke langs grotteveggen. Kjenn lukten av grotten. Gå inn i den.

Innvendig er grotten godt opplyst og varm, og du oppdager at du går ned, ned, nedover, dypere, dypere og dypere. Det er en hyggelig og behagelig følelse å gå nedover, dypere, dypere og dypere. I enden av grotten er det et lys. Du står på terskelen, der grotten slutter og annen verden begynner. Gå nå ut i andre verdenen. Legg merke til det blendende sollyset, de sterke fargene og den friske luften.

Brigid venter på deg ved en eldgammel stenbrønn. Du går over det myke, bløte smaragdgrønne gresset og bort til henne. Hun sier hun er glad for å se deg, og glad for at du har kommet. Du forteller henne at du søker inspirasjon. Brigid ber deg om en gave som du gladelig gir henne. Hun lager en ildsirkel rundt deg, tenner en ild i ditt krone-chakra (toppen av hodet). Du kjenner en kribling og stimulering av punktet, og at din energi åpnes og utvides. Din visualiseringskraft klarner og blir sterkere. Du føler deg inspirert!

Det er nå tid å ta farvel. Du takker Brigid. Hun forteller deg at alt du trenger å gjøre for å aktivere inspirasjonen igjen er å visualisere flammen på toppen av ditt hode. Du går inn i grotten. Nå stiger du opp, opp og oppover, gjennom den varme bekvemme grotten. Du føler deg avslappet, energisk og uthvilt. Opp, opp, oppover helt til du kommer til utgangen. Gå nå ut av grotten. Trekk pusten dypt inn, og når du puster sakte ut kjenner du at du er tilbake i kroppen. Ta et nytt dypt åndedrag, og når du er klar åpner du øynene og puster ut. Velkommen tilbake! ❤

 

#ritual #ritualer #meditasjon #brigid #inspirasjon #keltisk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ritualer

ritualer

40, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits